Допълнителна отстъпка
при вземане
от нашите
магазини 7%.
Начало Промоции КУЧЕТА Royal Canin Maxi Junior - хран...
Royal Canin

Royal Canin Maxi Junior - храна за малки кученца от големите породи 15 kg

Royal Canin Maxi Junior е специална храна за фазата на растеж на кученцето. За правилното развитие на костната система, на растящото кученце е необходима два пъти повече енергия в сравнение със зряло куче. На 5 месечна възраст костно ставното развитие е почти завършило. Растежът, обаче, все още продължава: оформя се мускулатурата на кучето и то все още се нуждае от повече енергия. Въпреки това енергийния прием трябва да се контролира стриктно, за да бъде избегнато натрупването на наднормено тегло, което може да доведе до скелетни деформации.

 

 

  • Осигурява баланс на чревната микрофлора чрез пребиотици (фрукто-олигозахариди, мано-олигозахариди, цвеклова каша) и специфичните влакнини съдържащи се в семената от растението Псилиум.
  • Осигурява правилно развитие на костната система и мускулатурата благодарение на умерено енергийно съдържание и достатъчно високо съдържание на протеини. Балансиран дневен прием на калций и фосфор за оптимална минерализация на костите.
  • Защитава ставите още от най-ранна възраст, чрез високо съдържание на хондроитин и глюкозамин и EPA и DHA с противовъзпалителни свойства.
  • Усилва естествените защитни сили на организма чрез патентован комплекс от антиоксиданти (витамин Е и С, таурин и лутеин) и мано-олигозахариди, стимулиращи производството на защитни антитела.

 


 

Съдъ­ржание: Царевица, дехидратирано птиче месо, изолат от растителни протеини*, царевичен глутен, животински мазнини, животински протеини*, царевично брашно, хидролизирани животински протеини, минерали, цвеклова каша, масло от соя, рибено масло, семена от псилиум, яйчен прах, L-лизин, хидролизиран екстракт от мая (източник на мано-олигозахариди), DL-метионин, таурин, хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин), хидролизиран хрущял (източник на хондроитин), екстракт от невен (източник на лутеин). *протеини с над 95% усвояемост.­

*Ако този продукт се предлага на по-ниска цена в друг магазин, може да договорите цена с наш онлайн оператор!
Цена: 144.00лв.