Допълнителна отстъпка
при вземане
от нашите
магазини 7%.
Общи условия

Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако не приемате тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Добре дошли в Zoobg.bg. Това са нашите условия за ползване на сайта:

1. Всяка поръчка от страна на Клиент на електронен магазин Zoobg.bg има силата на договор за покупко-продажба между двете страни. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали.

2. Право на отказ и връщане на стоката

Според условията на чл. 55 от ЗЗП вие имате право да се откажете от покупка на дадена стока в срок от седем работни дни, считано от датата на нейното получаване., в случай, че стоките не са използвани, цялостта на опаковката не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. При получаване на пратката, моля проверете съответствието на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките договорът за покупко-продажба се прекратява и вие ще получите парите си обратно, след като върнатите стоки бъдат получени. Моля, имайте в предвид че транспортните разходи по връщането на стоката се поемат от Вас.

3. Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП, ние ви предоставяме свободно следната информация:

Име и адрес на собственика: „Зооленд” ООД, гр. София , ул. Гео Милев 15
Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт
Показаната цена е в лева и включва ДДС
Стойността на транспортните разходи за доставка, които не са включени в цените на стоките и начините на доставка можете да видите в секцията „Доставка”
Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)

4. Ограничение на отговорността

Права и отговорности на страните
Продуктите и услугите в Zoobg.bg са ограничени само до посочените условия. Zoobg.bg не поема гаранция за точността и целостта на публикуваната информация за продуктите. Zoobg.bg има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени.Част от информацията, публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти или услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За допълнителна информация можете да се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Zoobg.bg, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включително, но не само, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на Zoobg.bg. В случай , че в следствие на използването на Zoolandbg.com, или продукти от него от Ваша страна, доведе до възникването на вреди, Вие поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

5. Промяна на цени на стоки

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. Зооленд ООД има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.
При допуснати технически грешки в публикуването на информация, то Zoobg.bg има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива. Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана. Zoobg.bg може да променя Общите Условия по всяко време, като след промяната, датата на публикация се актуализира. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

6. Плащания

Плащането на стоките се извършва чрез:

1. Наложен платеж при получаването на стоката.
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

2. Плащане по банков път
При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на Zoobg.bg. При извършване на поръчка ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

3. Плащане през Epay.bg (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA, TBICredit)
Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на Zoobg.bg и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.
За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

4. Плащане през PayPal.com
С този метод можете най-бързо да платите с кредитна карта (Visa, MasterCard, Diners, AmEx) издадена от Българска или чужда банка. При избор на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени на страницата на Paypal.com където трябва да въведете email адрес и парола или ако нямате да се регистрирате. Можете да платите и директно като въведете данните на Вашата кредитна карта. Системата обслужва всички видове кредитни карти и може да приема и плащания през банкови сметки (не се поддържа за Български банкови сметки).
Paypal е една от най-сигурните системи за плащане в света. След извършване на плащането ще бъдете прехвърлен отново в Zoobg.bg за регистрация на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на потвърждение от PayPal. При получаване на стоката не се дължи нищо на куриера.