Допълнителна отстъпка
при вземане
от нашите
магазини 7%.
За нас

Добре дошли в Онлайн зоомагазин Zoobg.bg собственост на Зооленд ООД – богато разнообразие от животни, храни и аксесоари за домашни любимци -­ храни з­а кучета и котки, храни за птици, храни за гризачи, храни за риби - от различни производители. Зоомагазинът, също така предлага и множество аксесоари за котки, кучета, птици, гризачи и влечуги.

Онлайн зоомагазинът преглага разнообразни продукти за вашите домашни любимци на водещи световни производители - Purina, Mars, Hills, Anomonda, Beaphar, Ferplast, Sera, Versele laga, Trixie, Camon и други.

Продуктите в онлайн зоомагазина са разделени най-общо на котки, кучета, птици, гризачи и акваристика. Различните видове храни за кучета и котки в онлайн зоомагазин Zoobg.bg са обединени в сухи храни за кучета и котки, пастети, паучове, хапки в сос и други. Имате възможност за сортиране на продуктите и аксесоарите по различни категории.

Ако имате коментари, предложения или въпроси относно нашите магазини или искате да поръчате продукт, който не е листван в нашият магазин, моля пишете ни непременно. Обратната връзка с клиентите за нас е много важна и ни помага да осигурим това от което имате нужда.

Фирмени данни:

Зооленд ООД
IBAN: BG 46 RZBB 9155 106 092 1612
ЕИК: BG 175405750
МОЛ: Милена Митова

Магазини и работно време

Приятно пазаруване с екипа на Zoobg.bg и Зооленд!